Catalog independent de cosmetice · actualizat noiembrie 2026

cecosmetice.ro

Ingredient cosmetic

Pterocarpus Marsupium Bark Extract

Apare în 3 produse din catalog

Fișă tehnică

CosIng · Comisia Europeană

Ce rol are în formulă

Condiționare păr Antioxidant Condiționare piele · emolient

Pterocarpus Marsupium Bark Extract is the extract of the bark of Pterocarpus marsupium.

CAS

84604-08-0

EC / EINECS

283-285-6

De ce contează

Funcțiile vin din sursa oficială europeană

CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.

Vezi fișa oficială CosIng

Întrebări frecvente

Pterocarpus Marsupium Bark Extract: întrebări frecvente

Ce este Pterocarpus Marsupium Bark Extract?

Pterocarpus Marsupium Bark Extract is the extract of the bark of Pterocarpus marsupium.

În ce produse apare Pterocarpus Marsupium Bark Extract?

Apare în 3 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.

Ce rol are Pterocarpus Marsupium Bark Extract în formulă?

În CosIng este încadrat cu funcțiile: Condiționare păr, Antioxidant, Condiționare piele · emolient.

Cum citim eticheta

Contează concentrația, nu doar prezența

Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.