Ingredient cosmetic
Rosa Damascena Flower
Apare în 1 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Rosa Damascena Flower are the flowers of Rosa damascena, Rosaceae
CAS
90106-38-0
EC / EINECS
290-260-3
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Rosa Damascena Flower: întrebări frecvente
Ce este Rosa Damascena Flower?
Rosa Damascena Flower are the flowers of Rosa damascena, Rosaceae
În ce produse apare Rosa Damascena Flower?
Apare în 1 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Rosa Damascena Flower în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Condiționare piele.
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate