Ingredient cosmetic
Safflower Glucoside
Apare în 1 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Safflower Glucoside is the product obtained by the condensantion of Safflower Acid with glucose
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Safflower Glucoside: întrebări frecvente
Ce este Safflower Glucoside?
Safflower Glucoside is the product obtained by the condensantion of Safflower Acid with glucose
În ce produse apare Safflower Glucoside?
Apare în 1 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Safflower Glucoside în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Condiționare păr.
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate