Catalog independent de cosmetice · actualizat noiembrie 2026

cecosmetice.ro

Ingredient cosmetic

Salvia Officinalis Extract

Apare în 9 produse din catalog

Fișă tehnică

CosIng · Comisia Europeană

Ce rol are în formulă

Anti-seboreic Antimicrobian Antioxidant Astringent Curățare Deodorant Condiționare piele Protecție piele Calmant Tonifiant

Salvia Officinalis Extract is an extract of the whole plant the Sage, Salvia officinalis L., Lamiaceae

CAS

8022-56-8 / 84082-79-1

EC / EINECS

282-025-9 / 282-025-9

De ce contează

Funcțiile vin din sursa oficială europeană

CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.

Vezi fișa oficială CosIng

Întrebări frecvente

Salvia Officinalis Extract: întrebări frecvente

Ce este Salvia Officinalis Extract?

Salvia Officinalis Extract is an extract of the whole plant the Sage, Salvia officinalis L., Lamiaceae

În ce produse apare Salvia Officinalis Extract?

Apare în 9 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.

Ce rol are Salvia Officinalis Extract în formulă?

În CosIng este încadrat cu funcțiile: Anti-seboreic, Antimicrobian, Antioxidant, Astringent, Curățare, Deodorant, Condiționare piele, Protecție piele, Calmant, Tonifiant.

Cum citim eticheta

Contează concentrația, nu doar prezența

Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.