Catalog independent de cosmetice · actualizat noiembrie 2026

cecosmetice.ro

Ingredient cosmetic

Sorbitan Palmitate

Apare în 10 produse din catalog

Fișă tehnică

CosIng · Comisia Europeană

Ce rol are în formulă

Surfactant · emulsifiant

Sorbitan palmitate

CAS

26266-57-9

EC / EINECS

247-568-8

De ce contează

Funcțiile vin din sursa oficială europeană

CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.

Vezi fișa oficială CosIng

Întrebări frecvente

Sorbitan Palmitate: întrebări frecvente

Ce este Sorbitan Palmitate?

Sorbitan palmitate

În ce produse apare Sorbitan Palmitate?

Apare în 10 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.

Ce rol are Sorbitan Palmitate în formulă?

În CosIng este încadrat cu funcțiile: Surfactant · emulsifiant.

Cum citim eticheta

Contează concentrația, nu doar prezența

Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.