Ingredient cosmetic
Spirulina Platensis Powder
Apare în 2 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Spirulina Platensis Powder is the powder obtained from the dried ground of the Alga, Spirulina platensis, Cyanophyceae
CAS
223751-80-2
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Spirulina Platensis Powder: întrebări frecvente
Ce este Spirulina Platensis Powder?
Spirulina Platensis Powder is the powder obtained from the dried ground of the Alga, Spirulina platensis, Cyanophyceae
În ce produse apare Spirulina Platensis Powder?
Apare în 2 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Spirulina Platensis Powder în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Protecție piele, Absorbant UV.
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate