Ingredient cosmetic
TEA-Cocoyl Glutamate
Apare în 5 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
L-Glutamic acid, N-coco acyl derivs., compds. with triethanolamine (1:1)
CAS
68187-29-1
EC / EINECS
269-084-6
Restricții / condiții de utilizare
- III/62
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
TEA-Cocoyl Glutamate: întrebări frecvente
Ce este TEA-Cocoyl Glutamate?
L-Glutamic acid, N-coco acyl derivs., compds. with triethanolamine (1:1)
În ce produse apare TEA-Cocoyl Glutamate?
Apare în 5 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are TEA-Cocoyl Glutamate în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Curățare, Condiționare păr, Surfactant · curățare.
Are TEA-Cocoyl Glutamate restricții de utilizare?
CosIng menționează restricții sau condiții: III/62
5 produse
Săpun de glicerină Granado
Brazil
Clinique
Săpun lichid delicat pentru față
400 ml · France
Clinique
All About Clean Săpun lichid facial delicat
United States
Clinique
Clinique For Men Gel de curățare facială
United States
Clarins
ClarinsMen Șampon de duș
200ml · France
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate