Catalog independent de cosmetice · actualizat noiembrie 2026

cecosmetice.ro

Ingredient cosmetic

Vp Polycarbamyl Polyglycol Ester

Apare în 1 produse din catalog

Fișă tehnică

CosIng · Comisia Europeană

Ce rol are în formulă

Formator de film

PVP/Polycarbamyl Polyglycol Ester

De ce contează

Funcțiile vin din sursa oficială europeană

CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.

Vezi fișa oficială CosIng

Întrebări frecvente

Vp Polycarbamyl Polyglycol Ester: întrebări frecvente

Ce este Vp Polycarbamyl Polyglycol Ester?

PVP/Polycarbamyl Polyglycol Ester

În ce produse apare Vp Polycarbamyl Polyglycol Ester?

Apare în 1 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.

Ce rol are Vp Polycarbamyl Polyglycol Ester în formulă?

În CosIng este încadrat cu funcțiile: Formator de film.

Cum citim eticheta

Contează concentrația, nu doar prezența

Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.