Ingredient cosmetic
Zinc Coco-Sulfate
Apare în 4 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Sulfuric Acid, monococo-alkyl ester, zinc salt, (2:1)
Restricții / condiții de utilizare
- III/24
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Zinc Coco-Sulfate: întrebări frecvente
Ce este Zinc Coco-Sulfate?
Sulfuric Acid, monococo-alkyl ester, zinc salt, (2:1)
În ce produse apare Zinc Coco-Sulfate?
Apare în 4 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Zinc Coco-Sulfate în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Curățare, Surfactant · emulsifiant, Surfactant · curățare.
Are Zinc Coco-Sulfate restricții de utilizare?
CosIng menționează restricții sau condiții: III/24
4 produse
Pasta Del Capitano
Placă și carii
75 ml · France
Pasta Del Capitano
Pasta Del Capitano Albire
75 ml · Czech Republic
Todis
Șampon 2în1 Antimătreață
300 mL · Italy
Pasta Del Capitano
Pasta Del Capitano
75 ml · Czech Republic
Cum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate