Ingredient cosmetic
Zinc Sulfate
Apare în 67 produse din catalog
Fișă tehnică
CosIng · Comisia EuropeanăCe rol are în formulă
Zinc Sulfate is the inorganic salt that conforms to the formula:
CAS
7446-19-7 (monohydrate)/ 7446-20-0 (heptahydrate) / 7733-02-0 (anhydrous)
EC / EINECS
231-793-3 / - / -
Restricții / condiții de utilizare
- III/24
De ce contează
Funcțiile vin din sursa oficială europeană
CosIng este baza de date a Comisiei Europene pentru ingrediente cosmetice. Funcțiile declarate descriu rolul tehnic în formulă, nu o evaluare a siguranței.
Întrebări frecvente
Zinc Sulfate: întrebări frecvente
Ce este Zinc Sulfate?
Zinc Sulfate is the inorganic salt that conforms to the formula:
În ce produse apare Zinc Sulfate?
Apare în 67 produse din catalog. Lista completă este afișată mai jos.
Ce rol are Zinc Sulfate în formulă?
În CosIng este încadrat cu funcțiile: Antimicrobian, Anti-placă, Astringent, Îngrijire orală.
Are Zinc Sulfate restricții de utilizare?
CosIng menționează restricții sau condiții: III/24
Niciun produs găsit
Niciun produs cu acest ingredient
Filtrele selectate nu au produse care să conțină Zinc Sulfate.
Resetează filtreleCum citim eticheta
Contează concentrația, nu doar prezența
Ingredientele sunt listate aproximativ în ordinea concentrației, până la 1%. Un ingredient poate fi sigur în cantități mici și iritant în cantități mari. Dacă ai piele reactivă, testează produsul pe o zonă mică înainte de utilizare.
Înrudite
Toate